Cerrado Hills, 13 luxevilla's in Mijas

Cerrado Hills is een luxe residentieel complex bestaande uit 13 frontline golfvilla's in Mijas.  Deze luxe Villa's in Mijas bieden een prachtig uitzicht op de zee, het meer, golf, Fuengirola en Mijas Costa.

WILT U MEER INFO?

Uitzicht op Fuengirola & Mijas Costa

Lokatie

Cerrado Hills is gelegen in Cerrado del Águila Golf Resort, Mijas, op slechts enkele minuten van de prachtige steden Mijas en Fuengirola waar het mogelijk is om te genieten van de prachtige stranden, het uitgebreide gastronomische aanbod en talloze recreatieve activiteiten.

Het complex is geïntegreerd met een golfbaan, een van de 13 golfbanen in de stad Mijas die naam geven aan de beroemde "Costa del Golf". De internationale luchthaven van Malaga ligt op slechts 25 minuten afstand, het station voor hogesnelheidstreinen ligt op slechts 35 minuten afstand.

Woonkamer met uitzicht op de golfbaan

Materialen en vakmanschap

Deze exclusieve villa's worden beschouwd als groter en van hogere kwaliteit dan andere die beschikbaar zijn aan de Costa del Sol. De badkamers en keukens zijn alleen uitgerust met producten van hoge kwaliteit,
De kwaliteit van de materialen en de afwerking van deze luxevilla's is nergens anders te vinden in de omgeving van Mijas en Fuengirola.

Exclusieve luxe villa's voor golfliefhebbers

Cerrado Hills is een ideale plek voor golfliefhebbers, want op slechts een paar stappen van het huis bevinden de spelers zich op de golfbaan "Cerrado del Águila".
Op loopafstand vindt u meerdere golfbanen zoals Mijas Golf op 3,1km, Chaparral Golf Club op 7,5km, La Noria op 8,9km of Calanova Golf op 13,1km, en nog 8 andere golfbanen in Mijas waardoor dit gebied bekend staat als "La Costa del Golf".

Cerrado del Águila golfbaan

Beelden van Cerrado Heuvels

Faciliteiten

GOLF

De duurzame golfbaan heeft een oppervlakte van 70 hectaren. De villa's van Cerrado Hills zijn geïntegreerd in de golfbaan zonder milieuproblemen te veroorzaken.

FITNESSFACILITEITEN

Cerrado Hills beschikt over een volledig uitgeruste fitnessruimte, zeer gewaardeerd door mensen die fit willen blijven zonder het huis uit te hoeven. Er is een koel overloopzwembad waar u de zuiverste luxe kunt genieten.

RESTAURANT

In Cerrado Hills vinden we het restaurant "La Sierra", dat een volledige à la carte service biedt. Welke maaltijd ook wordt gekozen, de gasten kunnen er genieten van gastronomie van topkwaliteit.

Wilt u meer info?

Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

MEER INFO AANVRAGEN

Wilt U uw Spaanse droomhuis vinden?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken, stemt u hiermee in ons gebruik van cookies.

Eigendom vinden

Kies een taal

Delen

Wilt u meer weten?
Contacteer ons hier

Telefoon +34 951 27 27 43
Gratis nummer UK 0800 066 27 83

Wilt u meer weten?
Contacteer ons hier

Plan een bezoek en het VIVA-team doet de rest!

Veerle van Thielen

Veerle van Thielen
Sales Consultant

Ontdek de woontrends aan de Costa del Sol…

Oops, geen account gevonden. Als u denkt dat u dit bericht per vergissing hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected]

Mijn account


Uw wachtwoord resetten

Enter your email address and we will send it to you:


Inschrijven