EPIC Marbella, 74 unieke woningen

EPIC Marbella is een nieuw luxe ontwikkelingsproject van 74 tijdloze unieke woningen in Marbella, verdeeld in 3 fases, met panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en op de emblematische La Concha berg.

Gelegen in het hart van de beroemde Golden Mile van Marbella, biedt EPIC Marbella unieke en TOP Luxe woningen ontworpen en ingericht door Fendi Casa (56 van deze woningen) met een verfijnde architectuur en interieur design.

Wil je meer weten?

Epic Marbella. Luchtfoto van de ontwikkeling

Een overzicht van het Epic Marbella complex met de berg La Concha op de achtergrond.

Gemeenschappelijke ruimtes

EPIC Marbella neemt het voortouw in het aanbieden van enkele van de meest exclusieve en uitzonderlijke voorzieningen in de omgeving. Geniet van een exclusieve resort-stijl van leven met een reeks van luxe gemeenschappelijke ruimtes.

Hoofdingang

De hoofdingang heeft een uitstraling van luxe en raffinement die nog nooit eerder is gezien aan de Costa del Sol.

Receptie

Al uw wensen worden vervuld door een professioneel conciërgeteam. Het kopen van vliegtickets, of het maken van een reservering bij uw favoriete restaurant zal geen enkel probleem zijn. Al uw wensen zullen worden vervuld vanaf de receptie van de gemeenschap.

Hoofdingang en receptie

Hoofdingang en zicht op de receptie van EPIC Marbella

Gymnasyum. Een state-of-the-art fitnesscentrum

Gymnasyum

Een ultramodern fitnesscentrum met uitzicht op de schitterende omgeving en uitgerust met Technogym-toestellen met alles wat u nodig hebt om in goede vorm te zijn.

Geniet van een heerlijke cocktail of een internationale gastronomische maaltijd in de Gastro Bar

GastroBar

Een plek om te genieten van een heerlijke cocktail of een internationale gastronomische maaltijd zonder de woonwijk te verlaten. Een ontmoetingsplaats voor de bewoners.

Kinderen zullen genieten van een speciale plaats voor hen: de kid's Club

Kinderclub

Een plek waar de kinderen kunnen spelen op een steenworp afstand van uw huis. Een plek waar de kleintjes geobserveerd worden en waar ze met andere kinderen kunnen omgaan.

Social Club bij Epic Marbella

Sociale Club

De sociale club van EPIC Marbella brengt verschillende ruimtes samen die in alle behoeften van de bewoners voorzien. Van co-working ruimtes voor zakenmensen en ondernemers tot kamers voor de zorg en aandacht van de jongste bewoners.

Algemeen uitzicht van de Spa voor de bewoners

SPA

Uw favoriete plek om uzelf te verwennen. Een privé SPA met overloopzwembaden, behandelingskamers, 2 hammams, 2 sauna's voor exclusief gebruik van de bewoners. Kunt u zich zo'n plek voorstellen op een steenworp afstand van uw huis?

De Residenties

Tuinresidentie

Veel meer dan een luxe duplex appartement. Stelt u zich eens voor: wonen in een gelijkvloerse woning die eigenlijk een villa is, met extra grote overdekte en open terrassen, een comfortabele privétuin en een immense kelderverdieping van 165m2. Veel aanpassingsmogelijkheden om te creëren wat u maar wilt voor uw entertainment: home cinema, fitnessruimte, speelkamer...

Tuinresidentie

Het Penthouse

Met een spectaculaire entreehal van dubbele hoogte en een grandioze indruk. Deze residentie valt op door zijn grote woonkamer of "Grand Room", zoals wij het noemen, met een eeuwig uitzicht in alle richtingen. Nog beter zijn de uitzichten vanaf de terrassen en vanaf het solarium, dat een privé dompelbad heeft.

Het penthouse. Schitterende woningen met prachtig uitzicht

Sky Villa

Geniet van een eindeloze ruimte in alle richtingen met een panoramisch uitzicht vanaf zowel de hoofdverdieping als de bovenste zonnedakverdieping. Een meesterwerk met een luxueuze afwerking door Fendi Casa. Het heeft een privé zwembad en een ingebouwde pergola om te genieten van het fantastische klimaat van de Costa del Sol.

Sky Villa. Een meesterwerk van design. De top van de top in luxe woningen.

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Meer informatie aanvragen

Wilt U uw Spaanse droomhuis vinden?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken, stemt u hiermee in ons gebruik van cookies.

Eigendom vinden

Kies een taal

Delen

Wilt u meer weten?
Vraag het me

Veerle van Thielen

Veerle van Thielen
Sales Consultant

Telefoon +34 951 27 27 43
Gratis nummer UK 0800 066 27 83

Wilt u meer weten?
Vraag het me

Veerle van Thielen

Veerle van Thielen
Sales Consultant

Plan een bezoek en het VIVA-team doet de rest!

Veerle van Thielen

Veerle van Thielen
Sales Consultant

Ontdek de woontrends aan de Costa del Sol…

Oops, geen account gevonden. Als u denkt dat u dit bericht per vergissing hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected]

Mijn account


Uw wachtwoord resetten

Enter your email address and we will send it to you:


Inschrijven