Evergreen Homes,  wooncomplex van 80 townhouses

Evergreen Homes is een nieuwe luxe bouwproject met een modern en functioneel ontwerp. Het bestaat uit herenhuize met 3 en 4 slaapkamers en is gelegen in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

WILT U MEER VERNEMEN?

Luchtfoto van Evergreen Homes

Luchtfoto van El Chaparral, Mijas Costa

Locatie

Het complex is gelegen tussen Fuengirola en La Cala de Mijas, in het prachtige natuurgebied van El Chaparral van Mijas Costa, welbekend in Malaga. Het is een groene long in het hart van de Costa del Sol waar we direct contact kunnen hebben met de natuur.

Dichtbij Evergreen Homes vinden we de golfbaan Chaparral Golf Club omgeven door een prachtig landschap met uitzicht op de bergen van Mijas en de kust.

Op 5 minuten van de urbanisatie ligt het strand van El Chaparral waar u kunt genieten van watersporten, strandclubs en de lokale gastronomie met een verscheidenheid aan bars en restaurants.

3 & 4 SLAAPKAMERS

80
Ruime Townhouses

Prijzen van

553.000€

Binnenmaten

169.41 - 175.66 m2

De Townhouses

Door de zuidelijke en zuidwestelijke oriëntatie van de woningen van Evergreen Homes kunt u genieten en optimaal profiteren van het natuurlijke licht. Het bouwproject biedt uitstekende kwaliteiten.

Bij Evergreen Homes is het mogelijk om diverse aspecten van elk huis te personaliseren, zoals keukenmeubilair en elektrische apparaten, verf, vloerbedekking en badkamerbekleding. De personalisatieopties die uit de aangeboden opties worden gekozen, moeten vóór de vastgestelde termijn worden meegedeeld.

Terras met uitzicht op zee bij Evergreen Homes

COMFORT

Evergreen Homes wordt  gekenmerkt door het comfort van zijn woningen door optimaal gebruik te maken van het zonlicht en de ruime kamers. Vermeldenswaard zijn de prachtige terrassen met natuurlijk licht op elk moment van de dag, vanwaar u kunt genieten van prachtige zonsondergangen.
 

Hoofdslaapkamer

ONTWERP

Evergreen Homes woningen zijn gebouwd met een hoog niveau van detail, met ruime kamers ùet een verfijnd design, met grote porseleinen vloertegels en grote ramen die het natuurlijk licht binnenlaten op elk moment van de dag.

Dit alles zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen en steeds een laag verbruik voor te stellen, en in overeenstemming met de criteria van duurzaamheid, functionaliteit en comfort.

Gemeenschappelijke ruimtes

Evergreen Homes heeft aangelegde gebieden en een gemeenschappelijk buitenzwembad. Een exclusief sport- en vrijetijdscentrum met paddle tennisbanen, SPA en fitnessruimte is aan het bouwproject verbonden.

De gemeenschappelijke ruimtes hebben een verscheidenheid aan faciliteiten van topkwaliteit en zijn aangelegd volgens de duurzaamheidscriteria.

Evergreen Homes Gemeenschapszwembad

Afbeeldingen galerij

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en prijzen.

Meer informatie aanvragen


Kenmerken

Eerstelijns golf, Voorzieningen, Geweldige locatie, Natuur & rust, Privé tuinen, Buiten zwembad, Toegang tot Social Club, Vloerverwarming in badkamers, Personalisatie opties, Speciaal lidmaatschap golfclub

Wilt U uw Spaanse droomhuis vinden?

Deze website maakt gebruik van cookies. Door onze website te bezoeken, stemt u hiermee in ons gebruik van cookies.

Eigendom vinden

Kies een taal

Delen

Wilt u meer weten?
Contacteer ons hier

Telefoon +34 951 27 27 43
Gratis nummer UK 0800 066 27 83

Wilt u meer weten?
Contacteer ons hier

Plan een bezoek en het VIVA-team doet de rest!

Veerle van Thielen

Veerle van Thielen
Sales Consultant

Ontdek de woontrends aan de Costa del Sol…

Oops, geen account gevonden. Als u denkt dat u dit bericht per vergissing hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via [email protected]

Mijn account


Uw wachtwoord resetten

Enter your email address and we will send it to you:


Inschrijven